***

Follow me @Instagram for more news.

***

15 februari 2021

Tweede druk biografie Mathilde!

Goed nieuws! De tweede, herziene druk in hardcover uitvoering komt eraan.

De biografie is over een aantal weken leverbaar maar NU al te bestellen bij Uitgeverij Lecturis.
Het boek is te bestellen via deze link: Uitgeverij Lecturis - Biografie Mathilde. Muze, Mythe, Mysterie

January

Lieve vrienden, volgers en Mathilde fans,

Naar aanleiding van de succesvolle NPO Radio 1/AVROTROS podcast ‘Mathilde’s Mysterie’ van journalisten Lammert de Bruin en Babs Assink krijg ik veel berichten van mensen die mijn biografie over Mathilde willen kopen. Dat is natuurlijk geweldig. Of, zoals Mathilde zou hebben geroepen: ‘Fantáaastisch!’. Alle aandacht komt haar toe.

Het liefst zou ik natuurlijk iedereen blij maken met mijn boek. Het liefst zou ik willen dat een tweede druk zo de wereld in rolt. Zodat Mathilde nog meer mensen kan inspireren. Ik wil dit net zo graag als een ieder die mij mailt met de vraag of ik nog een boek heb. Het is geweldig dat de eerste druk al tijden volledig is uitverkocht, tevens jammer dat sommigen nu misgrijpen.

Echter, tussen wat ik wil en het realiseren van een tweede druk ligt een wereld van – hoofdzakelijk financieel – geregel. Een tweede druk realiseren kost veel geld. Er moet garantie zijn van verkoop, etc. Dit mede gezien het feit dat het een kunstboek betreft, een biografie vol beeld. Het is voor iedereen, maar ook voor uitgevers een lastige tijd.

Mijn uitgever en ik kijken naar wat nodig is om een tweede druk voor elkaar te krijgen. We zijn ermee bezig! Het is alleen - tot onze spijt - geen vanzelfsprekendheid.

Ik ben vereerd met alle aanvragen voor mijn boek. Het is ook begrijpelijk, want Mathilde was én is uitermate fascinerend.
Ik wil iedereen danken voor zoveel interesse.

Keep you posted!
Lisette.

***

De nieuwe true crime podcastserie Mathilde’s Mysterie, waaraan ik - biograaf van Mathilde - meewerkte, is hier te beluisteren: NPO Radio 1 / AVRO/TROS Podcast Mathilde’s Mysterie.

***

Vanaf morgen online: de nieuwe true crime podcastserie Mathilde’s Mysterie. Over de geheimzinnige dood van Mathilde Willink. De makers: journalisten Lammert de Bruin en Babs Assink. Zij deden groots nieuw onderzoek. Achter de schermen heb ik afgelopen maanden ook al mijn informatie, bronnen en contacten met hen gedeeld. Ik vond namelijk nog een aantal interessante dingen na publicatie van mijn biografie over haar. Het is zo fijn dat er nu nog meer waarheid rond Mathilde de wereld in gaat!
De NPO Radio 1/AVROTROS podcast staat morgen (28/1) online.